Particulier

Vastgoedinspecties en conditiemeting voor particulieren

EBS Services is een multidisciplinair ingenieursbureau met een stevige basis in de bouwwereld. Overweegt u de aankoop van een pand dan zit u waarschijnlijk met enkele belangrijke vragen zoals:

  • Wat is de algemene toestand van het vastgoed en vertoont het eventuele gebreken?
  • Wat met de technische staat van het gebouw en de verbonden installaties?
  • Wat is de actuele onderhoudsconditie van gebouw en installaties?
  • Aan welke dringende en directe onderhoudskosten moet ik me verwachten?
  • Aan welke onderhoudskosten moet ik me verwachten in de komende jaren?

Om een helder inzicht te krijgen in de bovenstaande punten van uw (toekomstig) vastgoed voeren we een kwalitatieve, precieze en uiterst betrouwbare conditiemeting uit.

Tijdens de conditiemeting zal werkelijk elk stukje gebouw en de installaties die eraan verbonden zijn onder de loep worden genomen. Elk onderdeel apart zal visueel worden geïnspecteerd en na een deskundige analyse worden beoordeeld. Alle gegevens omtrent de huidige staat worden opgenomen in het rapport. Het rapport zal ook inzicht geven in de onderhoudswerken die direct noodzakelijk zijn en ook in deze die u in de toekomst kunt verwachten. We stellen daarbij een kostenraming op voor de komende 10 jaar.

Zo vormt de conditiemeting de perfecte basis voor een correcte prognose van het te verwachten onderhoud over meerdere jaren, essentieel om een sluitend onderhoudsbudget op te kunnen maken. Na afloop van de conditiemeting beschikt u over alle geactualiseerde info aan de hand waarvan u doelgericht actie kunt ondernemen.

Ons proces is uitermate efficiënt en wij garanderen het eindverslag binnen de week na de conditiemeting.

Indien gewenst kunnen we u na de conditiemeting bijstaan met een verdere studie en denken we graag met u mee omtrent vragen zoals “Wat voor risico’s loop ik als ik beslis om bepaalde aspecten (nog) niet aan te pakken, wat is haalbaar en wat niet, welke aanpassingen zijn voor mij mogelijk om mijn woning zo duurzaam mogelijk te maken…?”

Neem contact op

Referenties

Contact

Baron Ruzettelaan 7
8000 Brugge

info@ebsservices.be
+32.475.79.59.15

neem contact op met ons voor verdere inlichtingen of
vraag een vrijblijvende offerte aan